Hesabımı silmek istiyorum

Hesabınızı silmek için Profil Ayarları'na gitmeniz ve hesap silme'yi tıklamanız gerekir:

Hesabınız 30 gün sonra silinecek. Bu süre zarfında, silme işlemini durdurabilir ve TradingView'ı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Kullanım Koşullarımıza göre, yayınlanan fikirler / komut dosyaları ve diğer kullanıcılara gönderilen mesajlar gibi bazı verilerin sistemimize entegre edildiklerinde kaydedileceğini lütfen unutmayın. Bu veriler, platformun bütünlüğünü korumak için olduğu kadar denetimler ve güvenlik amaçları da dahil olmak üzere meşru iş süreçleri için saklanmalıdır. Hesabınız silindiğinde, arama motorlarından ve diğer üçüncü taraf uygulamalarından GDPR'ye uymasını ve verilerinizi kaldırmasını istiyoruz. Kaldırma işlemini hızlandırmak için arama motorlarına ayrı ayrı ulaşabilirsiniz.

Ana Sayfa Hisse Senedi Takipçisi Forex Takipçisi Kripto Takipçisi Ekonomik Takvim Hakkında Grafik Özellikleri Ücretlendirme Tanıdık yönlendirme Kurallarımız Destek Merkezi Web Sitesi & Aracı Kurum Çözümleri Görsel Bileşenler(Widget) Grafik Çözümleri Hafif Grafik Kitaplığı Blog ve Haberler Twitter