US Wall St 30
Alış
Güncellendi

Dow Jones 16 Okt 2020 : 8 Pagi Analisa Market

Ada kenaikan berbanding semalam. Di TF H4 Kita tandakan DP pada harga 28587.9. Ini adalah support before yang perlu break untuk market naik ke atas.
Apa pun kita tunngu pukul 9 pagi nanti apa yang akan berlaku sama ada market dapat break atau reject. Keseluruhan trend adalah bullish berdasarkan daily.
Di TF D, resistant yang pelu dilihat ialah pada 29166.6. Market boleh mencecah ke paras tersebut sekiranya trend kekal bullish sehingga minggu hadapan. Mungkin juga hari ni.
Jumpa lagi pukul 9 okay.
Not
Pada pukul 9 candle open bawah DP. Kemungkinan market akan naik dulu kemudian akan turun lagi. Kita tunggu pukul 3 petang pula.

Feragatname

Bilgiler ve yayınlar, TradingView tarafından sağlanan veya onaylanan finansal, yatırım, işlem veya diğer türden tavsiye veya tavsiyeler anlamına gelmez ve teşkil etmez. Kullanım Şartları'nda daha fazlasını okuyun.